Websites

Concept, Ontwerp & Ontwikkeling

Cillix is een full-service internetbureau. Dat betekent dat wij het hele traject van het ontwikkelen van een website kunnen begeleiden.

In overleg met de client worden het doel, de doelgroep en het ontwerp van de website bepaald. Daarna volgt de technische ontwikkeling. Voordat de website wordt opgeleverd volgt altijd een testfase waarin de hele website wordt doorlopen.

Ontwikkeling
 
 
 

Visie

Volgens de visie van Cillix heeft een website:

  • een eenvoudige en duidelijke structuur: in één opslag is duidelijk hoe de website in elkaar steekt;
  • antwoord op de vraag van de bezoeker;
  • korte, duidelijke teksten;
  • duidelijke activeringsmomenten.

 
 

Mobiele apparaten

Steeds meer mensen bekijken websites via mobiele apparaten zoals smartphones en tablets. Websites kunnen tot wel 30% mobiele bezoekers hebben. Het is van groot belang dat ook deze bezoekers de website goed te zien krijgen.

Tablets en smartphones werken vaak met touch input en hebben kleinere schermen dan computers. Dit kan met een speciale versie van de website waarbij de layout is aangepast aan de kleinere schermgrootte. Daarnaast worden interacties in de website aangepast aan de aanraakbesturing.

 
 

Afspraak maken of offerte aanvragen?

Een website wordt altijd afgestemd op de wensen en doelstellingen van de klant. Wij bespreken graag de mogelijkheden en kunnen altijd een vrijblijven offerte opstellen.

 

Mail of bel (085-2734800) voor een afspraak.